www.stabiloski.be
Leven met een beperking

"It’s not having a disability, but the way you live with it"


foto1

Waterskien voor mensen met beperking zeker een aanrader

foto1

Loki mag ook eens crossen op strand en ik kan met rolstoel tot aan water

foto1

Zitskien was een passie en heeft mijn manier van denken doen veranderen

foto1

Loki is niet alleen een goede vriend is ook een echte hulp

foto1

Samen in groep skiën is zo verrijkend je leert zoveel van elkaarLoki wacht rustig op baasje

Wil je meer weten over Loki, mijn hulphond

Zie Mijn Hulphond

Waterskiën met een beperking

Wil je meer weten over sporten die ik reeds teste

Voor meer zie Mijn Sport

Loki leert Ewout kennen

Meer tips over hoe ik samen met Ewout en Loki vanalles doe, over dagdagelijkse tips en trics

Zie Mijn Leven

Zitskiën is een manier van denken en leven

Alles over Zitskiën, de sport die je leven doet veranderen

Zie Skiën

Hallo

Ik ben Elien geboren in 1989, met de ziekte van Strumpell Lorraine. In de medische wereld beter bekend als hereditaire spastische paraparese.

Ik wil van kleinsaf de mensen bewijzen dat ik niet iemand ben met een beperking maar dat ik LEEF met een beperking.

Ik heb altijd willen doet wat iemand anders van mijn leeftijd ook deed, sporten, op kot gaan, genieten van studentenleven en een job uitoefenen waar ik een meerwaarde was als werknemer.

 

Ik heb veel van deze dingen tot nu toe al kunnen waarmaken en wil jullie via deze weg een stukje van mijn leven laten zien. Mijn sport, mijn activiteiten en dingen die voor mij echt belangrijk zijn.

Ik hoop mensen die ook een onverwacht probleem op hun weg krijgen hier een hart onder de riem te steken, en te inspireren om ook te gaan leven met hun beperking.

Weblog

 • Mijn leven veranderd

  Heb jullie weer zo lang niets laten weten, mijn oprechte excuses daarvoor. Na het plaatsen van mijn definitieve baclofenpomp in juni 2016, ben ik volop in de revalidatie gevlogen. Het ging zelf zo goed dat ik voetopheffers zelf kon stappen met 1 kruk. en heel korte afstanden zonder kruk. Maar toen begon er weer iets in mij te kriebelen.

  Lees meer...

 • time flies when you are having fun

  Tijdje geleden geopereerd, en toen was het stil.   Ik heb jullie jammergenoeg beetje in ongewisse gelaten, maar zoals de titel al verteld. Time flies when you are having fun. Ik heb enorm druk gehad maar op de goede manier. Loki en ik zijn nog meer van de treibbal sport gaan proeven, op werk zijn we enkele projectjes opgestart en alles samen hebben we ons zo geamuseerd dat we beetje uit oog verloren zijn om jullie op de hoogte te houden.

  Lees meer...

 • back to rehab

  We zijn weer aan revalideren toe. Ik ben 16 september geopereerd. Er werd een ulna verkorting uitgevoerd, de ulna is een bot in u onderarm die van u elleboog naar de pols loopt( aan de pink zijde). Mijne was blijkbaar te lang en zorgde door de constante belasting bij het rolstoel rijden voor een gescheurd ligament.

  Lees meer...

 • Time for a change

  Wat een verandering zullen de mensen zeggen die deze site van voordien kennen. Daarop kunnen we enkel zeggen "dat werd eens tijd". Ik ben 10 jaar geleden begonnen met competitie skiën. De website bestaat kleine 6 jaar. In die 6 jaar is die weinig bijna niet van lay-out veranderd. Nu ik het wedstrijd skiën volledig vaarwel heb gezegd, zou het zonde zijn deze website onaangeroerd te laten. Daarom de beslissen, we gaan mensen informeren, welke sporten kunnen, wat ik kan, hoe ik het leven in handen neem. Ik hoop daarom vooral dat ik mensen kan de hoop, de drive en de motivatie geven om ook initiatief te nemen en vooruit te gaan. Weg met de stempel "dat is een persoon met een beperking", "Wij LEVEN met een beperking"

  Lees meer...