Brons op de slalom in Arosa

Na een geslaagde wedstrijd in Le grand bornand behaalde Elien weer brons, maar nu in Arosa, zwitserland. Dit is een mooi resultaat aangezien er enkele deelneemsters waren die aanwezig waren op Vancouver 2010.
Reactie Elien: “Ik ben heel blij dat ik toch terug op het podium kon staan. Ik behaalde ook een 4de plaats op de reuzenslalom, maar omdat ik mijn eerste run niet zo goed skiëde greep ik dus naast het podium op de reuzenslalom. Toch ben ik echter heel tevreden en hopen we iets gelijkaardig neer te zetten in het nieuwe seizoen. Dan zullen ze mij zien verschijnen op de Europese wedstrijden. Mijn punten zijn nu zo gezakt dat ik 94 heb voor de slalom en 134 voor de reuzenslalom. Genoeg om voor de slalom zelf deel te nemen aan wereldbeker wedstrijden. Ik ga wel eerst mijn school afmaken dus waarschijnlijk zal mijn debuut in de wereldbeker pas voor het seizoen 2011-2012 zijn.”

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more