Competitie is voorbij

Ik kan jullie bij het start van het nieuwe seizoen melden dan Wedstrijd skiën voor mij er op zit. De schouder is op zich goed hersteld, hij gaat niet meer uit de kom. Wel heb ik vaak last van overbelasting en ontstekingen van de schouder en op de spieren.

Om te vermijden dat ik in het dagelijkse leven niet meer kan goed kan functioneren, heb ik de pijnlijke beslissing gemaakt om definitief een punt te zetten achter mijn skicarrière. Ik hoop wel snel eens van de sneeuw te kunnen proeven maar dan puur op recreatief vlak.

Ik heb zalige jaren gekend binnen het competitie wereldje en heb mooie ervaringen gekend. Deze kunnen ze mij al zeker niet afnemen. Ook heb ik echte vrienden gemaakt en mensen leren kennen die mij door dik en dun steunde en in mij geloofde.

Bedankt Iedereen.

 

De site Stabiloski, zal nog even blijven bestaan en misschien na verloop van tijd een ander doel krijgen. We zullen zien.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more