IPCAS landgraaf

De eerste wedstrijd van het seizoen zit er weeral op.

Dinsdag 15 november 2011 kwamen we aan in Snowworld in Landgraaf. Om 11 uur moest ik aanwezig zijn voor mijn herclassificatie. Daar werd mijn classificatie van LW11 niet aanvaard en moest ik dus verder skiën onder LW12-1. We wisten dat dit kon dus bleven er niet te lang bij stil staan en maakten ons snel klaar voor de training. We hebben twee dagen vlot kunnen trainen.

Donderdag hadden we de eerste wedstrijd, de verkenningen gingen vlot de eerste twee runs ook alleen de derde manche was een ijspiste en dus een uitdaging daar verloor ik net te veel seconden waardoor ik van 4de naar 5de plaats zakte en dat op 26 honderdsten van 4de plaats. Hierdoor kom ik aan 241.20 punten. Anita werd 7de en Robby, Bart en David gingen er jammer genoeg uit.

Vrijdag gingen we allemaal knallen en het beter doen dan donderdag. Na een grondige verkenningen gingen we knallen. De eerste run was voor mij zeer nipt qua tijd dus moest ik de tweede en derde run het onderste uit de kan halen.

De tweede run krijg ik slalompaal verkeerd tegen hand, hierbij kneusde ik mijn duim. Uiteindelijk werd ik toch 3de, dit met beetje geluk doordat iemand voor mij een fout maakte en dus gediskwalificeerd werd. Door dit resultaat behaal ik nu 204.11 punten. Dit komt op een gemiddelde van 222.66. Anita werd 6de, Robby werd 20ste, David viel in de 2de run en Bart kon niet van start door een ribblessure.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more