Verloop van herstel

  Ondertussen ben ik al 4 maand geopereerd. De eerste maand was een hel. Ik kon me amper zelfstandig verplaatsen en had voor heel veel zaken hulp nodig. Gelukkig had ik heel veel steun en hulp aan vrienden en familie. Ik ben daarna begonnen met de revalidatie, de dokter had gezegd dat ik een 6tal maanden ging nodig hebben om weer de oude te zijn. Maar momenteel gaat het al zeer goed, kan praktisch alles terug doen, en de kracht wordt geleidelijk opgebouwd. Jammergenoeg moest de dokter mij bij de vorige consultatie ‘ teleurstellen’, skiën kan en mag nog niet tot deze zomer. Het wordt voor mij dus een lange periode zonder sneeuw, aangezien het in ons belgenlandje dit jaar niet gesneeuwd heeft.   We zullen dus afwachten tot volgend jaar en zien of we al dan niet deelnemen aan wedstrijden in seizoen 2014-2015. Dit hangt vooral af van de evolutie van mijn schouder. Ook wil ik nu eerst wat tijd inbouwen voor mijn familie en mijzelf. Maar wanneer we terug starten dat zien we wel Ik hou jullie op de hoogte. Ook wil ik jullie een beetje inlichten over de Spelen die van 7-16maart waren in Sochi. Ik heb deze met lichte pijn in het hart gevolgd. Mijn teamgenoot ‘Jasper Balcaen’ heeft zijn beste beentje voorgezet met een 29ste en een 23ste plaats. Ook heb ik natuurlijk de dames uit mijn categorie van kortbij gevolgd. Daar heeft de Duitse Anna Schaffelhuber de 5 gouden medailles weggekaapt op de 5 medaille onderdelen. Zij verdient dus veel respect van mijn kant voor de resultaten dat ze heeft neergezet. Wie weet is het binnen 4 jaar in Pyongchang mijn buurt om daar eens te kunnen staan

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more