Mijn leven is veranderd

Heb jullie weer zo lang niets laten weten, mijn oprechte excuses daarvoor. Na het plaatsen van mijn definitieve baclofenpomp in juni 2016, ben ik volop in de revalidatie gevlogen. Het ging zelf zo goed dat ik voetopheffers zelf kon stappen met 1 kruk. en heel korte afstanden zonder kruk. Maar toen begon er weer iets in mij te kriebelen. We waren al jaren bezig met PGD(pre-implantatie diagnostiek) een vorm van IVF behandeling maar met genetische screening. Nu met de pomp wou ik nog een poging wagen. En Ja hoor we hadden prijs Januari 2017 was ik zwanger. Na een bewogen zwangerschap is in Oktober ons wondertje Ewout geboren. Alles over de PGD pogingen en de zwangerschap zal ik geleidelijk aan online posten. Veel leesplezier.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more