Time flies when you are having fun

Tijdje geleden geopereerd, en toen was het stil.   Ik heb jullie jammergenoeg beetje in ongewisse gelaten, maar zoals de titel al verteld. Time flies when you are having fun. Ik heb enorm druk gehad maar op de goede manier. Loki en ik zijn nog meer van de treibbal sport gaan proeven, op werk zijn we enkele projectjes opgestart en alles samen hebben we ons zo geamuseerd dat we beetje uit oog verloren zijn om jullie op de hoogte te houden.   De operatie is goed verlopen, geen pijn meer. Kan alles weer doen. Heb dit jaar ook hard meegetraind op de rolstoelbasket, waar ik echt terug een voldoening uit kan halen. Verder ben ik van plan om deze zomer echt het waterskiën beter onder de knie te krijgen. Maar eerst mag ik mij weer melden voor een ingreep.   Omwille van sterk toenemende spasticiteit heb ik midden april een proef baclofenpomp laten plaatsen. Twee weken heb ik kunnen proberen wat intrathecale baclofen of ITB therapie voor mij kan betekenen. Na die periode was ik volledig verkocht en midden juni wordt de definitieve pomp geplaatst, dus weer een 6-tal weken revalideren en dan kunnen we er weer volledig tegenaan, met een heel stuk minder spasticiteit. Kan u zeggen daar kijken we naar uit.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more